Bazenski sistemi dinotec

Najveće zadovoljstvo ljudi je da se kupaju u kristalno čistoj vodi. Stoga i vi uživajte u najboljoj vodi koju savremena tehnologija omogućava!

Kako dinotec tretira vodu

Za dobijanje najbolje vode nudimo tretman biološkim filterima Balena Natur-Bazeni u kombinaciji sa najboljim bazenima na tržištu. Posebna priprema vode biološkim filterima obezbeđuje prirodne pripreme i filtracije, a rezultat je kristalno čista voda, kroz biološki sistem za filtriranje, čime je 80% bazenskog kvaliteta postignuto od 5-20% upotrebe filtera. Filterna površina može biti postavljena na udaljenosti od bazena, bilo kog oblika, sa ili bez grejanja.

Za najbolju bazensku vodu dajemo i tehnologiju pripreme vode sa korišćenjem aktivnog kiseonika. Prednost naših preparata je da su jedinstveni na tržištu i koristi ih veliki broj zadovoljnih vlasnika malih i velikih bazena. Oni su dozirani jedanput godišnje uz povremenu proveru pH vrednosti, ostavljajući veliki period vremena za zadovoljstvo kupanja. Nova Crystal se preporučuje osobama koje imaju alergiju na hlor, koje ne žele miris hlora…

Sledeća opcija je dezinfekcija Poolcare OXO koji se automatski doziraju u bazen uz direktno regulisanje pH vrednost vode, što se podešava različitim uređajima iz naše ponude (WG 100, Poolcontol Dinamics ili Net +).

Na kraju, standardna ponuda čini tretman hlorom. Mi i hlorom stvaramo najbolje vode jer nudimo tretman vode sa Hipochloritom – hlorom iz kontejnera ili korekcije kroz samostalni uređaj za proizvodnju hipohlorita – hlora na licu mesta. Uz ovo nudimo automatsko doziranje, korekciju pH vrednosti, upravljanje filterima pumpe, upravljanje toplotnim pumpama ili kroz solarno grejanje, otvaranje i zatvaranje poklopca, itd.