dinotec Srbija

dinotec  je internacionalna firma sa bogatim iskustvom dugim četiri decenije i trenutno je svetski lider na području moderne bazenske tehnike. Dinotec SR je predstavništvo nemačke kompanije Dinotec GmbH i u Srbiji postoji od 2008. godine. Dinotec GmbH je član Chemoform AG (Chemoform AG group).

Naš širok asortiman proizvoda pokriva ceo proces tretmana vode i održavanje bazena, sve do celokupnog opremanja bazena. Firma ima lidersku poziciju na tržištu sa svojim inovativnim sistemima upravljanja i regulacije. Razvoj prvog „niskoenergetskog bazena“ je postavio nove standarde u industriji.

Kao partner koji je specijalizovan za trgovinu, osnivanjem inženjerskih firmi, planiranjem i projektovanjem, mi smo angažovani na projektima širom sveta u privatnom i hotelskom sektoru, gde smo ugradili mnoge instalacije u javnim objektima/opštinama kao i objektima za privatne investitore. Naše projektno odeljenje koristi svoju dugogodišnje iskustvo za podršku svih uključenih strana u toku faze planiranja i realizacije.

Naše tehničko osoblje je Vaš partner na mestu dešavanja i podržava dinotec kupce od konsultantskih usluga do puštanja sistema u rad.