Dinotec
Your Cart

O nama

dinotec GmbH je internacionalna firma sa bogatim iskustvom dugim četiri decenije i trenutno je svetski lider na području moderne bazenske tehnike i sistema za dezinfekciju pijaće vode. Dinotec SR je predstavništvo nemačke kompanije Dinotec i u Srbiji postoji od 2008. godine. Dinotec GmbH je član Chemoform AG (Chemoform AG group).


U pitanju je tehnologija koja pravi razliku.

dinotec GmbH je jedna od vodećih međunarodnih firmi koje su stručne u tehnologiji prečišćavanja vode i bazenske opreme. Poseban fokus se stavlja na ponudu sistemskih rešenja koja smanjuju operativne troškove. Naš širok asortiman proizvoda pokriva ceo proces tretmana vode i održavanje bazena, sve do celokupnog opremanja bazena. Firma ima lidersku poziciju na tržištu sa svojim inovativnim sistemima upravljanja i regulacije. Razvoj prvog „niskoenergetskog bazena“ je postavio nove standarde u industriji.

Kompanija je sebi postavila za cilj da bude lider u razvoju ekološke, minimalno rizične, posebno zdravstveno-prihvatljive tehnologije.

Nudimo najbolje rešenje u vašem traganju za kristalno čistom vodom bez hemikalija, kao i vodom koja sadrži hlor.

Kod nas možete dobiti najbolji bazen sa najboljom tehnikom za održavanje.

Kod nas dobijate sve potrebne informacije vezane za bazen, vodu za piće i vodu za tehničku upotrebu.

Naše prednosti:

* usluge na međunarodnom nivou,

* brz odziv na vaš upit,

* međunarodno profesionalno iskustvo u različitim industrijama,

* stalno strukovno usavršavanje,

* komunikacija na engleskom jeziku.

Kontaktirajte nas telefonom ili elektronskom poštom.

Lajkujte našu Facebook stranu kako biste redovno dobijali notifikacije o našim proizvodima i akcijama.

Кoristimo kolačiće i druge slične tehnologije da bismo poboljšali vaše iskustvo pregledanja i funkcionalnost našeg sajta. Pravila o privatnosti.